måndag 1 december 2008

Hillary blir utrikesminister


Hillary Clinton blir Obamas, och Isa:s nästa utriketsminister.Jag anser att det är den bästa person Obama kunde få på den posten. Nu blir de väljare som ville ge Clinton en ledande position nöjda, Hillary får den viktiga plats i världspolitiken som hon så väl förtjänar och det är ett lysande val när det gäller utrikespolitik. Hillary (och Bill för den delen med) är välkända och omtyckta i många länder. Detta leder, så klart, till förbättrade relationer.

Usa behöver en stark, arbetsvillig och duktig utrikesminister. För som en av de ledande länderna i världen, med i två krig och en världsekonomi krävs det rätt person på rätt plats. Jag tror personligen att Hillery är den personen. Enligt mig kommer det att det ger en bild av ett enat demokraterna, något som så väl behövs i dessa orostider. Obama och hans parti måste vara starka för att kunna leda landet och jag tror att detta val hjälpte till att visa upp denna stryka.

Tidningsartiklar: Hillary Clinton utsedd till USA:s utrikesminister (aftonbladet.se) Stridsyxan är nedlagd (svd.se) Clinton blir utrikesminister (dn.se)

Bildkälla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar