måndag 1 juni 2009

Hur många nya föräldrar blir det inte på en dag?

En liten reflektion. Jag kan förstå att nya föräldrar är slående stolta över sina små barn: självklart ska de tas massa bilder och visas upp för alla. Det kan jag förstå och ha all förståelse för. Ungarna är ju (oftast) skit söta och ett mirakel! Herregud, hylla dom!

Men det är en sak jag undrar över; förstår de nyblivna föräldrarna att det är mest dom som bryr sig? Att det mest dom som är stolta och tycker ungen är finast i världen? Det är klart att andra tycker det är roligt och fint och så, men om sanningen ska fram tycker alla andra allt att sina egna barn är finast. Och jag tror inte att de tycker det är speciellt märkvärdigt heller. För ärligt talat; hur många nya föräldrar blir det inte på en dag?

2 kommentarer:

  1. fast har man inga egna barn tycker jag iaf att det är jättehärligt att se bilder på ungar! det är en ren njutning för barn är så fantastiskt vackra. men det finns faktiskt fula barn, sånt får man inte säga men nu gör jag det ändå. då kan det kännas lite sådär "njäeee..." när föräldern tjatar om hur söt ungen är :)

    SvaraRadera
  2. Preci. Det finns gott om fula ungar.

    SvaraRadera